BUSANA MUSLIMAH NENY TELAH BERADA DI PASARAN SEJAK 2009 LAGI.....KAMI MENAWARKAN KOLEKSI MUSLIMAH YG TERDIRI DARI JUBAH MODEN, BLOUSE LABUH, TUDUNG, TELEKUNG DAN PAKAIAN PENGANTIN.....KESELESAAN, KECANTIKAN, KUALITI ADALAH KEUTAMAAN KAMI.....TAWARAN KINI DIBUKA KPD YG BERMINAT MENJADI PENGEDAR KOLEKSI NENY.....SILA HUBUNGI EMAIL ATAU TELEFON DLM BLOG INI....
HTML Free Code

Saturday, 9 January 2010

TUDUNG NENY - Stok Kain Tudung Bercorak Dan Berbatu

Salam,

Terlebih dahulu kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pelanggan-pelanggan kami yang telah memberi sambutan yang begitu 'hangat' terhadap kain corak berbatu yang telah kami paparkan di dalam blog ini sehinggakan semuanya telah habis dijual dan masih ada yang terpaksa menunggu stok baru.

Untuk makluman, pihak kami sedang cuba mendapatkan stok-stok baru kain corak berbatu secepat mungkin. InsyaAllah...pada esok atau awal minggu depan.

Jadi jangan lupa untuk selalu melawat blog kami ini utk mengetahui perkembangan lanjut. Anda juga boleh email kepada kami di  nenybiz@gmail.com atau berhubung terus dengan wakil-wakil kami.

Petikan Al-Quran (Surah Hud 11 : 6 ) yang bermaksud :

Dan tidak ada suatu makhluk pun yang bergerak di bumi melainkan Allah jua yang memberi rezekinya, dan Dia mengetahui tempat kediamannya dan tempat ia disimpan. Semuanya ditulis dalam Kitab Yang Nyata (Loh Mahfuz).

Sama-samalah kita renungkan.....

Sekian. Terima kasih.

Wassalam.